Αποκατάσταση

/Αποκατάσταση

Εξατομικευμένα προγράμματα, βασισμένα στις ανάγκες σας!

Η αποκατάσταση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικοθεραπείας. Έχει ως στόχο την επιστροφή του ασθενή στην καθημερινότητά του, καθώς και την επιστροφή του αθλητή στην αγωνιστική δράση. Η αποκατάσταση διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και φυσικά το πρόβλημα που τον απασχολεί. Ενδεικτικά, η αποκατάσταση ενός ασθενή με νευρολογική διαταραχή (εγκεφαλικό, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά.) μπορεί να περιλαμβάνει επανεκπαίδευση ισορροπίας και βάδισης, διαχείριση και εξομάλυνση του μυϊκού τόνου, επανεκπαίδευση της αδρής και λεπτής κινητικότητας της άκρας χείρας.

Αν η αποκατάσταση αφορά αθλητή, τον αναλαμβάνουμε από τη στιγμή που θα τραυματιστεί ή χειρουργηθεί, έως την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η εμπειρία μας τόσο στην αξιολόγηση όσο και στη θεραπευτική παρέμβαση, μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους αθλητές με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιστρέψουν δυνατοί στην αγωνιστική δραστηριότητα (return to play), με χαμηλό κίνδυνο επανατραυματισμού.

Αναφορικά, στο No More Pain έχουμε συνεργαστεί με αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, της ποδηλασίας, των πολεμικών τεχνών, του χορού, του στίβου και γενικότερα με αθλητές με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις!