Χειροπρακτική

/Χειροπρακτική

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τον πόνο σας!

Η χειροπρακτική αποτελεί έναν ανεξάρτητο επιστημονικό κλάδο υγείας, ο οποίος ασχολείται με την αντιμετώπιση των επώδυνων νευρομυοσκελετικών δυσλειτουργιών της σπονδυλικής στήλης και του άνω και κάτω άκρου.

Η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών επιτυγχάνεται με ανώδυνες ανατάξεις. Οι ανατάξεις είναι ανώδυνοι διορθωτικοί χειρισμοί που επιτυγχάνουν την αύξηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων, την αποκατάσταση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και την αντιμετώπιση του πόνου. Οι χειροπρακτικοί χειρισμοί δεν βοηθούν μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, όπως συχνά συμβαίνει με τα φάρμακα, αλλά συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν μούδιασμα, πόνο ή διάφορες άλλες δυσλειτουργίες!

Ανάταξη αυχένα

A.R.T. (Active Release Technique)

Η ART είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ήπια τεχνική μασάζ, με βάση την κίνηση, που αντιμετωπίζει προβλήματα στους μύες, τους τένοντες, τους συνδέσμους, την περιτονία και τα νεύρα. Οι πονοκεφάλοι, ο πόνος στη μέση, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ο πόνος στον ώμο, η ισχιαλγία, η πελματιαία απονευρωσίτιδα, η επικονδυλίτιδα είναι μερικά από τα προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά με την ART.