Η Ομάδα μας

/Η Ομάδα μας

Γνωρίστε μας!

Το No More Pain ιδρύθηκε το 1993 από τον Χάρι Ναχνά, μετά την αποφοίτησή του από το Scandinavian College of Manual Medicine της Σουηδίας. Το κέντρο χειροπρακτικής συνεργάζεται κατά καιρούς με πολλούς θεραπευτές από διάφορες ειδικότητες. Στην παρούσα φάση, στο κέντρο εργάζονται ο Χάρις Ναχνάς και ο Γιώργος Κουμέντος, ενώ υπάρχει συνεργασία με τη Διαιτολόγο/Διατροφολόγο Nutrition Guru Ναταλία Παγώνη.

Χάρις Ναχνά

Dr of Naprapathy Cert MDT

Αποφοίτησε από το Scandinavian College Of Manual Medicine το 1993.

Με 28 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 60.000 θεραπείες, είναι ένας από τους λίγους χειροπράκτες με διεθνή πιστοποίηση στη μέθοδο McKenzie (Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία).

Είναι, επίσης, πιστοποιημένος στον ιατρικό βελονισμό (Μέθοδος στεγνής βελόνας), αλλά και στο θεραπευτικό Laser, ART spine (Active Release Technique) και Kinesiotaping.

Ο Χάρις είναι ιδρυτής και διευθυντής του No More Pain και συχνά προσκεκλημένος ομιλητής σε σεμινάρια. Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ρόδου και Στοκχόλμης, όπου εργάζεται στο vasafysiocenter.se  και, παράλληλα, διδάσκει ανατομία και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο PT-Distans, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης Personal Trainers.

Στόχος του Χάρι είναι οι ασθενείς του να ανεξαρτητοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν από τη βοήθειά του μέσω της εκπαίδευσης, έτσι, ώστε να μπορέσουν να πάρουν ηγετικό ρόλο στην αποκατάσταση και θεραπεία τους.

Η αθλοκίνηση αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής του (kitesurfing, snowboard, ασκήσεις ενδυνάμωσης, τρέξιμο κ.τ.λ.).

Κουμέντος Γεώργιος, PT

Φυσικοθεραπευτής

Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο φυσικοθεραπείας από το University of East London. Στόχος του είναι η καταπολέμηση του πόνου και των μυοσκελετικών δυσλειτουργιών μέσω σύγχρονων θεραπευτικών παρεμβάσεων. Εκτός από φυσικοθεραπευτής, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Γιώργος έχει μετεκπαιδευθεί στη μέθοδο Ackermann (δομική οστεοπαθητική και ήπια χειροπρακτική), ενώ έχει κάνει πληθώρα σεμιναρίων με τίτλο: «Σύνδρομα υπέρχρησης στους αθλητές», «Κλινικός συλλογισμός στην αποκατάσταση», «Αξιολόγηση και διαχείριση του ριζιτικού πόνου», «Νέες θεραπευτικές παρεμβάσεις σε ασθενείς με αυχενικό πόνο», «Διαχείριση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης», «Θεραπευτικές παρεμβάσεις στην εγκεφαλική παράλυση».

Συνεχώς επιμορφώνεται, ενώ στόχος του είναι οι ασθενείς του να θεραπευθούν, αλλά και να μείνουν ενεργοί, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης τους!

Η θετική του αύρα, η επεξηγηματικότατα και η επιμονή του, οδηγούν σε ένα εξαιρετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα!

Ναταλία Παγώνη

Κλινική διαιτολόγος, διατροφολόγος

Έχοντας συμμετάσχει σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες στην ποδηλασία, η Ναταλία εξερεύνησε τη χρήση της τροφής ως μέσο για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης, αλλά και ως θεραπεία. Αυτό την οδήγησε στο να αποφοιτήσει από το τμήμα Διαιτητικής και Διατροφολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης.

Εκεί ανακάλυψε πως η διατροφή, από μια επιστημονική σκοπιά, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους.

Πολλοί απευθύνονται σε ένα διαιτολόγο, για τους εξής λόγους:
• Πεπτικές και γαστρικές διαταραχές
• Ορμονικές ανισορροπίες
• Ανακάλυψη στρατηγικών απώλειας βάρους
• Βελτίωση και υποστήριξη καρδιοαναπνευστικής υγείας
• Μείωση της χρόνιας φλεγμονής
• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
• Βελτίωση της συναισθηματικής ευημερίας
• Διατήρηση των επιπέδων της ενέργειας και της συγκέντρωσης μέσα στη μέρα
• Βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης

Στο τέλος της συνεδρίας θα συζητηθούν οι στόχοι που θέλετε να πετύχετε, καθώς και το χρονικό πλαίσιο για να επιτευχθούν.

Θα δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα σας αποσταλεί με email εντός 2 ημερών και θα προγραμματιστεί το επόμενό σας ραντεβού (συνήθως σε 2 εβδομάδες).