ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Aν αδυνατείτε να έρθετε στο γραφείο μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε μέσω της διαδικτυακής φυσικοθεραπείας όπου και αν βρίσκεστε. Το κόστος της διαδικτυακής συνεδρίας είναι 40€

Η διαδικτυακή φυσικοθεραπεία έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις να είναι το ίδιο αποτελεσματική, ενδεχομένως αποτελεσματικότερη από την κλασική δια-ζώσης φυσικοθεραπεία.

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ

No More Pain

Πείτε αντίο στον πόνο σας!

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του χειροπρακτικού κέντρου φυσικοθεραπείας No More Pain, που εδρεύει στη Ρόδο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Στο No More Pain έχουμε ως κύριο μέλημα να εξαλείψουμε τον πόνο σας και να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Είτε είστε αθλητής, είτε εργαζόμενος, είτε παιδί, η φροντίδα που θα λάβετε θα είναι εξατομικευμένη και θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Είμαστε ένα κέντρο αφιερωμένο στο να παρέχουμε φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης του πόνου, με εξειδίκευση στον πόνο της μέσης, τον πόνο του αυχένα, τους πονοκεφάλους, και τον πόνο στις περιφερικές αρθρώσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η αποστολή μας

Είμαστε μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα, που συνδυάζουμε την καλύτερη χειροπρακτική και φυσικοθεραπευτική  φροντίδα, βασισμένη πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Στόχος μας στο χειροπρακτικό κέντρο φυσικοθεραπείας No More Pain, στη Ρόδο, δεν είναι μόνο να αφαιρέσουμε τον πόνο σας, αλλά να σας βοηθήσουμε να πάρετε τον έλεγχο και την διαχείριση του προβλήματός σας, οδηγώντας σας σε μια πιο υγιή και άνετη ζωή.

Επειγοντα Περιστατικα

Αν δεν υπάρχει κενό στο πρόγραμμα μας, αλλά χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια την ίδια μέρα,

είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η πρώτη σας επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη διαρκεί περίπου 45 λεπτά και κοστίζει 70€. Σ΄αυτό το χρονικό διάστημα, θα λάβουμε το πλήρες ιστορικό σας, θα ακολουθήσει εκτενής ορθοπεδική, νευρολογική, μηχανική και λειτουργική αξιολόγηση. Θα σας παρακαλούσαμε να προσέλθετε 10 λεπτά νωρίτερα, ώστε να συπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες. 

Μαγνητικές τομογραφίες και ακτινογραφίες σπάνια είναι απαραίτητες σε αυτό το στάδιο. Αν πιστεύουμε ότι τις χρειάζεστε, μπορούμε να το διεκπεραιώσουμε. Παρόλα αυτά, αν έχετε πρόσφατες απεικονιστικές εξετάσεις, θα σας παρακαλέσουμε να τις έχετε μαζί σας.

Στο τέλος της συνεδρίας θα σας παρέχουμε ένα πλάνο θεραπείας, το οποίο μπορεί να περιέχει θεραπευτικές συνεδρίες, ειδικό ασκησιολόγιο και ίσως θεραπευτική μάλαξη. Ο αριθμός των επισκέψεων και η συχνότητά τους εξαρτώνται από τις δικές σας ανάγκες.

BLOG

ΚΡΙΤΙΚΕΣ