Ποιοι είμαστε

/Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας!

Το No More Pain ιδρύθηκε το 1993 από τον Χάρι Ναχνά, μετά την αποφοίτησή του από το Scandinavian College of Manual Medicine της Σουηδίας. Το κέντρο χειροπρακτικής συνεργάζεται κατά καιρούς με πολλούς θεραπευτές από διάφορες ειδικότητες. Στην παρούσα φάση, στο κέντρο εργάζονται ο Χάρις Ναχνάς και ο Γιώργος Κουμέντος, ενώ υπάρχει συνεργασία με τη Διαιτολόγο/Διατροφολόγο Nutrition Guru Ναταλία Παγώνη.

Χάρις Ναχνά

Dr of Naprapathy Cert MDT

Αποφοίτησε από το Scandinavian College Of Manual Medicine το 1993.

Με 28 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 60.000 θεραπείες, είναι ένας από τους λίγους χειροπράκτες με διεθνή πιστοποίηση στη μέθοδο McKenzie (Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία).

Είναι, επίσης, πιστοποιημένος στον ιατρικό βελονισμό (Μέθοδος στεγνής βελόνας), αλλά και στο θεραπευτικό Laser, ART spine (Active Release Technique) και Kinesiotaping.

Ο Χάρις είναι ιδρυτής και διευθυντής του No More Pain και συχνά προσκεκλημένος ομιλητής σε σεμινάρια. Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ρόδου και Στοκχόλμης, όπου εργάζεται στο vasafysiocenter.se  και, παράλληλα, διδάσκει ανατομία και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο PT-Distans, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης Personal Trainers.

Στόχος του Χάρι είναι οι ασθενείς του να ανεξαρτητοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν από τη βοήθειά του μέσω της εκπαίδευσης, έτσι, ώστε να μπορέσουν να πάρουν ηγετικό ρόλο στην αποκατάσταση και θεραπεία τους.

Η αθλοκίνηση αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής του (kitesurfing, snowboard, ασκήσεις ενδυνάμωσης, τρέξιμο κ.τ.λ.).

Κουμέντος Γεώργιος, PT

Φυσικοθεραπευτής

Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο φυσικοθεραπείας από το University of East London. Στόχος του είναι η καταπολέμηση του πόνου και των μυοσκελετικών δυσλειτουργιών μέσω σύγχρονων θεραπευτικών παρεμβάσεων. Εκτός από φυσικοθεραπευτής, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Γιώργος έχει μετεκπαιδευθεί στη μέθοδο Ackermann (δομική οστεοπαθητική και ήπια χειροπρακτική), ενώ έχει κάνει πληθώρα σεμιναρίων με τίτλο: «Σύνδρομα υπέρχρησης στους αθλητές», «Κλινικός συλλογισμός στην αποκατάσταση», «Αξιολόγηση και διαχείριση του ριζιτικού πόνου», «Νέες θεραπευτικές παρεμβάσεις σε ασθενείς με αυχενικό πόνο», «Διαχείριση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης», «Θεραπευτικές παρεμβάσεις στην εγκεφαλική παράλυση».

Συνεχώς επιμορφώνεται, ενώ στόχος του είναι οι ασθενείς του να θεραπευθούν, αλλά και να μείνουν ενεργοί, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης τους!

Η θετική του αύρα, η επεξηγηματικότατα και η επιμονή του, οδηγούν σε ένα εξαιρετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα!

Ναταλία Παγώνη

Κλινική διαιτολόγος, διατροφολόγος

Έχοντας συμμετάσχει σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες στην ποδηλασία, η Ναταλία εξερεύνησε τη χρήση της τροφής ως μέσο για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης, αλλά και ως θεραπεία. Αυτό την οδήγησε στο να αποφοιτήσει από το τμήμα Διαιτητικής και Διατροφολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης.

Εκεί ανακάλυψε πως η διατροφή, από μια επιστημονική σκοπιά, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους.

Πολλοί απευθύνονται σε ένα διαιτολόγο, για τους εξής λόγους:
• Πεπτικές και γαστρικές διαταραχές
• Ορμονικές ανισορροπίες
• Ανακάλυψη στρατηγικών απώλειας βάρους
• Βελτίωση και υποστήριξη καρδιοαναπνευστικής υγείας
• Μείωση της χρόνιας φλεγμονής
• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
• Βελτίωση της συναισθηματικής ευημερίας
• Διατήρηση των επιπέδων της ενέργειας και της συγκέντρωσης μέσα στη μέρα
• Βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης

Στο τέλος της συνεδρίας θα συζητηθούν οι στόχοι που θέλετε να πετύχετε, καθώς και το χρονικό πλαίσιο για να επιτευχθούν.

Θα δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα σας αποσταλεί με email εντός 2 ημερών και θα προγραμματιστεί το επόμενό σας ραντεβού (συνήθως σε 2 εβδομάδες).

Η αποστολή μας

Είμαστε μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα, που συνδυάζουμε την καλύτερη χειροπρακτική και φυσικοθεραπευτική  φροντίδα, βασισμένη πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Στόχος μας στο χειροπρακτικό κέντρο φυσικοθεραπείας No More Pain, στη Ρόδο, δεν είναι μόνο να αφαιρέσουμε τον πόνο σας, αλλά να σας βοηθήσουμε να πάρετε τον έλεγχο και την διαχείριση του προβλήματός σας, οδηγώντας σας σε μια πιο υγιή και άνετη ζωή.

Είπαν για εμάς

Θανασης Λολακης
Θανασης Λολακης
2024-05-20
Ακριβώς ότι λέει η πινακίδα no more pain Με την βοήθεια του κ.Κουμεντου !!
Άγγελος Κουμέντος
Άγγελος Κουμέντος
2024-04-30
Εξαιρετικός! Έχω θέμα με τον αυχένα μου εδώ και αρκετό καιρό και από τότε που ξεκίνησα συνεδρίες με τον κ. Γιώργο είδα μεγάλη βελτίωση. Ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με τις γνώσεις του και τις σαφείς απαντήσεις ως προς το τι πρέπει να κάνω με βοήθησαν στην καθημερινότητα μου!
Christos Kasparis
Christos Kasparis
2024-04-06
I had an appointment with Mr Koumentos for a long-standing issue I’ve been having with my hip. His knowledge is excellent, he expertly diagnosed the problem. He gave me a very thorough explanation as to why it happened. He offered me some treatment today which gave me immediate relief , as well as, exercises to strengthen the tendons to improve the long-term outcome. The whole experience was very pleasant , I would highly recommend him and this clinic.
Καθολική Πάττα
Καθολική Πάττα
2024-01-08
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
Gefsi Papado
Gefsi Papado
2023-12-06
Είμαι στο εξωτερικό αντιμετώπιζα απ' το 2016 ζαλάδες και πόνο στον αυχένα πήγα σε 15 διαφορετικούς γιατρους Ελλάδα και Γερμανία αλλά τη λύση μου την βρήκε μόνο ο Γιώργος Κουμεντος που τον βρήκα εντελώς τυχαία στο ίντερνετ. Πήρα ένα πρωί τηλέφωνο γιατί δεν άντεχα άλλο και κατευθείαν ανταποκρίθηκε. Κάναμε συνέδρια μέσω διαδικτύου εκατσε να μιλήσει μαζί μου να του εξηγήσω και μου βρήκε κατευθείαν λύση. Με βοήθησε και με ασκήσεις αλλά και με συζητήσεις για το ρόλο που παίζει και η ψυχολογία σε κάποιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο δεν θα πω πολλά μόνο ότι υποκλίνομαι πρώτα για το μεγαλείο ψυχής που αν και χιλιόμετρα μακρυά κάθεστε και βοηθάτε το κόσμο που έχει ανάγκη τη δική σας βοήθεια και μετά για την υπέροχη δουλειά σας. Respect
Jana
Jana
2023-11-02
Hatte einen Lagerungsschwindel, habe noch am selben Abend einen Termin bekommen und mir wurde geholfen, kann ich jedem bedingungslos empfehlen!
Johan Anastasios Dionisiou
Johan Anastasios Dionisiou
2023-09-18
Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερο τρόπο αποκατάστασης και ενδυνάμωσης! Είχα έναν σοβαρο τραυματισμό και με την βοήθεια που έλαβα επανήλθα χρηγορα και πολύ δυναμικά! Ευχαριστώ πάρα πολύ το Nomorepain για την εξαιρετική δουλειά!!