Το περσινό μας X-Mas Balance Challenge για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αφορούσε μονομαχίες ισορροπίας. Φέτος είπαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, γιατί οι γιορτινές αυτές μέρες θέλουν ισορροπία μεταξύ φαγητού και κίνησης !
Στις φετινές μονομαχίες θα μοιραστείτε σε ζευγάρια. Θα χρειαστείτε γύρω στα 40 πλαστικά ποτήρια, κατά προτίμηση κόκκινα και ένα μαντήλι ή κάτι παρόμοιο για να κλείσετε τα μάτια του συμπαίκτη σας.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τα ποτήρια θα σχηματίσουν τον στίβο μάχης μέσα από τον οποίο θα περάσει ο παίκτης με τα μάτια δεμένα κάτω από την καθοδήγηση του συμπαίκτη του.
Το πέρασμα μέσα από τον στίβο μάχης θα χρονομετρηθεί και η ομάδα που που θα το κάνει στον συντομότερο χρόνο και με τα λιγότερα πατημένα ποτήρια, κερδίζει !
Καλή διασκέδαση!
Η ομάδα το NoMorePain σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, ισορροπία, δύναμη και πολύ κίνηση !!!
 
				 
				
 
					
									 Το κέντρο No More Pain, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο, συνδυάζει την καλύτερη χειροπρακτική, φυσικοθεραπευτική και ναπραπαθητική φροντίδα, βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
Το κέντρο No More Pain, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο, συνδυάζει την καλύτερη χειροπρακτική, φυσικοθεραπευτική και ναπραπαθητική φροντίδα, βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.